Pactius Contract Management
Optimer bundlinjen med operationel kontraktstyring

Pactius Contract Management er et anvendeligt og operationelt kontraktstyringssystem, der kan anvendes til alt fra simpel opbevaring af kontrakter til opfølgning på rettigheder, forpligtelser og komplekse leverancer.

Dokumentation_Tegnebræt 1.png

Operationelt værktøj til dine kontrakter

I en undersøgelse blandt danske virksomheder og myndigheder vurderer 84%., at de kan opnå gevinster ved bedre kontraktstyring. 50% har samtidig udfordringer med deres nuværende systemunderstøttelse, der i de fleste tilfælde både er kompleks og tung. 

Med Pactius Contract Management får du et let anvendeligt og operationelt værktøj. PACTIUS kan anvendes til alt fra simpel opbevaring af kontrakter til opfølgning på rettigheder, forpligtelser og komplekse leverancer på store it-, entreprise- og outsourcing kontrakter.

Effektiv_kontraktstyring_Tegnebræt_1.pn

Effektiv kontraktstyring

Et kontraktstyringssystem der kan tilpasses den enkeltes konkrete behov.

Simple_funktioner_Tegnebræt_1.png

Simple funktioner

Pactius Contract Management består af en række simple funktioner, der muliggør en enkelt tilgang og minimerer risiko i kontraktstyringen.

Månedlig_betaling_Tegnebræt_1.png

Månedlig betaling

Pactius Contract Management betales månedligt baseret på antallet af brugere.

Billede5.png

Reducering af omkostninger

Muligheden for simpel opbevaring og overblik, nem løbende styring og opfølgning af forpligtelser, sikring af dokumentation og risikostyring kan bidrage til væsentlig reduktion af tid og ressourcer.

Optimering af drift

Pactius Contract Management er udviklet til at sikre den mest effektive styring af jeres kontrakter - også med henblik på at optimere jeres samlede bundlinje.

Effektiv risikostyring

Billede4.png

Pactius Contract Management sikrer effektiv risikostyring og gør det enkelt at sikre compliance i forhold til rettigheder og forpligtelser i virksomhedens kontrakter. Systemet rummer en række funktioner, der gør det muligt at minimere risiko i kontraktstyringen.

I Pactius Contract Management er den operationelle strukturering af kontrakten central i forhold til den løbende opfølgning på egne og modpartens forpligtelser. Pactius Contract Management er lavet med fokus på en nem og hurtig nedbrydning af kontrakten i operationelle og strukturerede forpligtelser. Det er herved muligt at operationalisere kontrakten helt ned i den mindste detalje afhængig af den styringsdybde, man har valgt i virksomheden.

Du er meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller telefon +45 3211 6660.

Vil du vide mere om Pactius Contract Management?

Du kan herunder downloade et fact sheet om PACTIUS Contract Management og læse mere om systemet.