.legal tilbyder digitale løsninger til dit juridiske arbejde. Vores værktøjer og tjenester kombinerer teknologiske muligheder med konkret juridisk viden. På den måde får du både en kvalitetssikring af dit arbejde, samtidig med at du får frigivet ressourcer, fordi du kan arbejde smartere og mere automatiseret. 

Produkter og Services

DPA SERVICE

Udfør digital kontrol af dine databehandlere

DPA Service er et digitalt værktøj, der gør det nemt og enkelt som dataansvarlig at kontrollere, at ens databehandlere handler i overensstemmelse med reglerne på området.

PACTIUS CONTRACT MANAGEMENT

Optimer bundlinjen med operationel kontraktstyring

Pactius Contract Management er et operationelt kontraktstyringssystem, der kan anvendes til alt fra simpel opbevaring af kontrakter til opfølgning på rettigheder, forpligtelser og komplekse leverancer.

PACTIUS PRIVACY

Dokumentér dine behandlingsaktiviteter og kontroller

Pactius Privacy er et digitalt værktøj til at dokumentere og administrere organisationens behandling af personoplysninger.

SMARTDRAFT

Udarbejd juridiske dokumenter effektivt og med høj kvalitet

SmartDraft er en digital dokumenttjeneste, der på baggrund af dynamiske skabeloner at udforme juridiske dokumenter af høj kvalitet.

FLERE PRODUKTER UNDERVEJS

NOGLE AF VORES KUNDER

Med vores co-creationproces udvikler vi vores løsninger i tæt samarbejde med én eller flere kunder. Vi udveksler idéer, ressourcer og kompetencer, og vi skaber værdi for alle involverede parter. 

Analyse og design

Udvikling

Test og ibrugtagning

Support

 

OM OS

Advokatbranchen fremhæves ofte som en branche, der er højaktuel, når det gælder digital disruption. Derfor har Bech-Bruuns indehavere etableret et selvstændigt legaltech-selskab, .legal, som bryder med branchens klassiske forretningsmodel og sætter nye standarder for samarbejdet med kunderne. 

 

Hver dag jagter vi de bedste digitale løsninger. Vi er eksperter i softwareudvikling, brugeroplevelse og digitalt design, og vi brænder for at styrke vores kunders forretning med værdifulde løsninger, der skubber grænser og skaber nye muligheder.

Brian Østberg

SALG

+ 45 27 89 86 61

boe@dotlegal.dk

Johannes Aagaard

LEVERANCE

+ 45 30 28 28 01

joa@dotlegal.dk

Peter M. Bundgaard

PRODUKTER & SERVICES

+ 45 20 20 79 99

pmb@dotlegal.dk

Troels Richter

UDVIKLING

+ 45 71 96 11 51

tri@dotlegal.dk

.legal A/S

hello@dotlegal.dk

+45 3211 6660

CVR: 40888888

Aarhus

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C

Cookie-politik

Privatlivspolitik

Support

support@pactius.dk

+45 7027 0127

Brug for hjælp?

København

Kompagnistræde 37, 1.

1208 København K

KONTAKT
.legal er ikke en advokatvirksomhed
og er derfor ikke under tilsyn af Advokatrådet.