Co-creation  
Sådan realiserer vi din digitale løsning

Vi ved, at de bedste softwareløsninger skabes ved at tænke stort, men starte småt og samtidig have softwareløsningens overordnede vision for øje. Vores procesmodel sikrer, at at du får en løsning, der er brugervenlig, stabil, skalerbar og ikke mindst værdifuld for din forretning.

ANALYSE OG DESIGN

UDVIKLING

Vi tager ansvar for den digitale omstilling. Udvikling af software og realisering af business case. Vores tilgang er agil og fleksibel. Det betyder, at vi undervejs i processen sammen har mulighed for at tilpasse løsningen. Og selvfølgelig at du hele tiden er opdateret på fremdrift og økonomi.

TEST OG IBRUGTAGNING

Vi tester løbende din løsning, for at minimere risikoen for fejl, og sikrer, at systemet lever op til din virksomheds behov. Den succesfulde løsning er den, der bliver brugt og skaber værdi for din forretning. Vores metode sikrer en høj kvalitet i den tekniske udrulning og implementering af løsningen og skaber det bedste fundament for en høj brugeradoption.

VEDLIGEHOLD OG SUPPORT

Vi tilbyder support på leverede løsninger samt systemovervågning for at sikre en hurtig responstid. En digital løsning har desuden brug for en vis grad af vedligehold i form af tilpasning og opsætning til interne og eksterne forandringer. Herved sikres den konkurrencedygtige digitaliseringsløsning.

KONTOR

.legal A/S

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C

CVR: 40888888

hello@dotlegal.dk

+45 3211 6660

Cookie-politik

KONTAKT
.legal er ikke en advokatvirksomhed og er derfor ikke under tilsyn af Advokatrådet.