Studentermedhjælper til økonomistyring

I samarbejde med Bech-Bruun, der er en af Danmarks førende advokatvirksomheder, udvikler vi digitale legaltech ydelser til et marked i kraftig vækst. Vi hedder .legal, og vi inviterer en Junior Financial Controller med på rejsen.  
  

Brænder du for økonomistyring, regnskab og it? Er du skrap til tal, og taler du “Excelsk”? Kan du tage ansvar og initiativ? Så har vi en spændende udfordring til dig. Vi søger en studentermedhjælper, der har mod på at drive og udvikle økonomistyringen i vores virksomhed.

Som Junior Financial Controller vil du primært komme til at arbejde med økonomistyring, controlling og rapportering i tæt samarbejde med vores Managing Director og vores bogholder. Arbejdstiden vil være på 12-15 timer per uge, og vi har naturligvis respekt for, at du i perioder vil have fokus på dine eksaminer.  

DINE ARBEJDSOPGAVER

  • Drifts- og likviditetsbudgettering 

  • Controlling og rapportering 

  • Fakturering og opfølgning på debitorer 

  • Ad hoc-opgaver i forbindelse med drift og optimering 

OM DIG

Det er vigtigt, at du har en bred økonomisk forståelse, da du kommer til at stå for en stor del af økonomistyringen. Derudover forventer vi, at: 

  • Du er en haj til regneark og hurtig til at sætte dig ind i nye it-systemer. 

  • Du er selvkørende, proaktiv og ikke bange for nye udfordringer. 

  • Du er i gang med en relevant kandidatuddannelse inden for økonomi såsom Cand.merc.aud, Cand.merc. Management Accounting and Control eller lignende.  

  • Du har en god forretningsforståelse, er hurtig til at tilegne dig ny viden og har en naturlig interesse for de digitale muligheder. 

  • Du arbejder analytisk, struktureret og løsningsorienteret. 

  • Du er faglig ambitiøs og kan dit økonomiske håndværk.  

VI TILBYDER

ANSVAR

En spændende stilling med udfordringer og ansvar 
fra første dag.

GODT ARBEJDSMILJØ

Vores virksomhed er karakteriseret af en uformel og social kultur med

højt til loftet.

KONTOR I AARHUS C

Centralt beliggende kontor i Aarhus C med udsigt over byen og letbanen foran døren.  

OM .LEGAL

Vi er fascineret af, hvordan teknologien kan hjælpe mennesker med at arbejde smartere. Vores ambition er på kort tid at opbygge en betydelig forretning ved at tilbyde cloud-baserede digitale juridiske løsninger til et marked i kraftig vækst. Vores setup betyder, at vi kan udnytte de teknologiske muligheder til at skabe brugbare løsninger af høj kvalitet, fordi vi kan kombinere tekniske kompetencer med konkret juridisk viden fra Bech-Bruuns specialister.  

SPØRGSMÅL OG KONTAKT

Send din ansøgning og CV til job@dotlegal.dk. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Managing Director Brian Østberg på telefon +45 2789 8661.