.legal er et digitaliseringshus, der brænder for at hjælpe dig med at opnå forretningsfordele gennem teknologien. Vi tilbyder en række produkter og services målrettet den juridiske branche samt skræddersyede softwareløsninger på tværs af brancher. Med de rigtige kompetencer og en solid proces sikrer vi høj kvalitet i de løsninger, vi leverer.

.legal tilbyder digitale løsninger til dit juridiske arbejde. Vores værktøjer og tjenester kombinerer teknologiske muligheder med konkret juridisk viden. På den måde får du både en kvalitetssikring af dit arbejde, samtidig med at du får frigivet ressourcer, fordi du kan arbejde smartere og mere automatiseret. 

DPA-01.png

Som dataansvarlig virksomhed eller myndighed er man forpligtet til at påse samtlige af sine databehandlere og sikre, at de overholder den gældende lovgivning. Men hvordan kan denne potentielt set tunge og tidskrævende opgave løses enkelt og effektivt? Det har vi svaret på…
Læs mere her.

Flere produkter er undervejs

Vi arbejder hele tiden på at kunne lancere flere digitale løsninger, der kan gøre, at du kan arbejde smartere og mere automatiseret. 

Skal vi udvikle den næste digitale løsning sammen? Vores løsninger udvikles oftest gennem en agil co-creationproces i tæt samarbejde med én eller flere kunder. Vi udveksler idéer, ressourcer og kompetencer, og vi skaber værdi for alle involverede parter. 

Analyse og design

Udvikling

Test og ibrugtagning

Support

 

OM OS

Advokatbranchen fremhæves ofte som en branche, der er højaktuel, når det gælder digital disruption. Derfor har Bech-Bruun etableret et selvstændigt legaltech-selskab, .legal, som bryder med branchens klassiske forretningsmodel og sætter nye standarder for samarbejdet med kunderne. 

 

Hver dag jagter vi de bedste digitale løsninger. Vi er eksperter i softwareudvikling, brugeroplevelse og digitalt design, og vi brænder for at styrke vores kunders forretning med værdifulde løsninger, der skubber grænser og skaber nye muligheder.

MØD OS

Brian Østberg

SALG

+ 45 27 89 86 61

boe@dotlegal.dk

Johannes Aagaard

LEVERANCE

+ 45 30 28 28 01

joa@dotlegal.dk

Troels Richter

UDVIKLING

+ 45 71 96 11 51

tri@dotlegal.dk

.legal A/S

hello@dotlegal.dk

+45 3211 6660

CVR: 40888888

Aarhus

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C

Cookie-politik

Privatlivspolitik

Support

support@pactius.dk

+45 7027 0127

Brug for hjælp?

København

Kompagnistræde 37, 1.

1208 København K

KONTAKT
.legal er ikke en advokatvirksomhed
og er derfor ikke under tilsyn af Advokatrådet.