logotilwix_Tegnebræt_1.png

.legal tilbyder digitale løsninger til dit juridiske arbejde. Vores værktøjer og tjenester kombinerer teknologiske muligheder med konkret juridisk viden. På den måde får du både en kvalitetssikring af dit arbejde, samtidig med at du får frigivet ressourcer, fordi du kan arbejde smartere og mere automatiseret. 

Med vores co-creationproces udvikler vi vores løsninger i tæt samarbejde med én eller flere kunder. Vi udveksler idéer, ressourcer og kompetencer, og vi skaber værdi for alle involverede parter. 

Analyse og design

Udvikling

Test og ibrugtagning

Support

 

OM OS

Advokatbranchen fremhæves ofte som en branche, der er højaktuel, når det gælder digital disruption. Derfor har Bech-Bruuns indehavere etableret et selvstændigt legaltech-selskab, .legal, som bryder med branchens klassiske forretningsmodel og sætter nye standarder for samarbejdet med kunderne. 

 

Hver dag jagter vi de bedste digitale løsninger. Vi er eksperter i softwareudvikling, brugeroplevelse og digitalt design, og vi brænder for at styrke vores kunders forretning med værdifulde løsninger, der skubber grænser og skaber nye muligheder.

Brian_edited.jpg

Brian Østberg

SALG

+ 45 27 89 86 61

boe@dotlegal.dk

johannes.jpg

Johannes Aagaard

LEVERANCE

+ 45 30 28 28 01

joa@dotlegal.dk

xpemb.jpg

Peter M. Bundgaard

PRODUKTER & SERVICES

+ 45 20 20 79 99

pmb@dotlegal.dk

Troels copy.jpeg

Troels Richter

UDVIKLING

+ 45 71 96 11 51

tri@dotlegal.dk