.legal tilbyder digitale løsninger til dit juridiske arbejde. Vores værktøjer og tjenester kombinerer teknologiske muligheder med konkret juridisk viden. På den måde får du både en kvalitetssikring af dit arbejde, samtidig med at du får frigivet ressourcer, fordi du kan arbejde smartere og mere automatiseret. 

Flere produkter undervejs

Vi arbejder hele tiden på at kunne lancere flere digitale løsninger, der kan gøre, at du kan arbejde smartere og mere automatiseret.

Med vores co-creationproces udvikler vi vores løsninger i tæt samarbejde med én eller flere kunder. Vi udveksler idéer, ressourcer og kompetencer, og vi skaber værdi for alle involverede parter. 

Analyse og design

Udvikling

Test og ibrugtagning

Support

 

OM OS

Advokatbranchen fremhæves ofte som en branche, der er højaktuel, når det gælder digital disruption. Derfor har Bech-Bruuns indehavere etableret et selvstændigt legaltech-selskab, .legal, som bryder med branchens klassiske forretningsmodel og sætter nye standarder for samarbejdet med kunderne. 

 

Hver dag jagter vi de bedste digitale løsninger. Vi er eksperter i softwareudvikling, brugeroplevelse og digitalt design, og vi brænder for at styrke vores kunders forretning med værdifulde løsninger, der skubber grænser og skaber nye muligheder.

Brian Østberg

SALG

+ 45 27 89 86 61

boe@dotlegal.dk

Johannes Aagaard

LEVERANCE

+ 45 30 28 28 01

joa@dotlegal.dk

Peter M. Bundgaard

PRODUKTER & SERVICES

+ 45 20 20 79 99

pmb@dotlegal.dk

Troels Richter

UDVIKLING

+ 45 71 96 11 51

tri@dotlegal.dk

Info

.legal A/S

hello@dotlegal.dk

+45 3211 6660

CVR: 40888888

Kontorer

Aarhus

Inge Lehmanns Gade 10

8000 Aarhus C

København

Kompagnistræde 37, 1.

1208 København K

.legal er ikke en advokatvirksomhed og er derfor ikke under tilsyn af Advokatrådet.

Kontakt

  • Facebook
  • Sort LinkedIn ikon
  • Instagram