Customer Care Consultant 

I samarbejde med Bech-Bruun, der er en af Danmarks førende advokatvirksomheder, udvikler vi digitale legaltech ydelser til et marked i kraftig vækst. Vi hedder .legal, og vi inviterer en Customer Care Consultant med på rejsen.  
  

Er du drevet af glade og tilfredse kunder? Kan du løse problemer og yde sublim service? Er du god til at skabe stærke relationer, og vil du være med til at opbygge vores Customer Care funktion? Så er du måske vores nye Customer Care Consultant! 

I stillingen som Customer Care Consultant er det din primære opgave at sikre, at kunderne får maksimal værdi ud af .legal produkter. Det kræver, at du er ekspertbruger i .legals produkter og forstår at sætte dig i kundens sted, så du kan hjælpe dem på bedste vis.

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Opsætning og onboarding af kunder på .legals produkter 

 • Gennemførsel af implementeringsforløb med kunder  

 • Undervisning herunder afholdelse af webinarer og udarbejdelse af træningsmaterialer 

 • Yde support til kunder  

 • Bidrage med forbedringsforslag til produktet på baggrund af feedback fra kunder  

 • Samarbejde med salg i forhold til at identificere kunders behov og muligheder.  

I dit arbejde vil du komme til at have et tæt samarbejde med vores Product Director, som også vil fungere som din faglige mentor og klæde dig ordentlig på til at varetage dine arbejdsopgaver.   
  

OM DIG

 • Du er serviceminded og har en passion for at levere fantastiske kundeoplevelser, og det betyder noget for dig, at kunden rent faktisk får løst sit problem. 

 • Du har en god forretningsforståelse, er hurtigt til at tilegne dig ny viden og har en naturlig interesse for de digitale muligheder. 

 • Du arbejder struktureret og sætter en ære i at få fulgt op og fulgt til dørs. 

 • Det er afgørende, at du er skarp til at kommunikere og dygtig til at lære fra dig. 

 • Som person er du udadvendt, selvkørende og proaktiv. 

VI TILBYDER

ANSVAR

En spændende stilling med udfordringer og ansvar 
fra første dag.

GODT ARBEJDSMILJØ

Vores virksomhed er karakteriseret af en uformel og social kultur med

højt til loftet.

KONTOR I KØBENHAVN K

Centralt beliggende kontor i København K.

OM .LEGAL

Vi er fascineret af, hvordan teknologien kan hjælpe mennesker med at arbejde smartere. Vores ambition er på kort tid at opbygge en betydelig forretning ved at tilbyde cloud-baserede digitale juridiske løsninger til et marked i kraftig vækst. Vores setup betyder, at vi kan udnytte de teknologiske muligheder til at skabe brugbare løsninger af høj kvalitet, fordi vi kan kombinere tekniske kompetencer med konkret juridisk viden fra Bech-Bruuns specialister.  

SPØRGSMÅL OG KONTAKT

Send din ansøgning og CV til job@dotlegal.dk. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Product Director Peter M. Bundgaard på telefon +45 2020 7999.