Co-creation  
Sådan skaber vi sammen din
digitale løsning 

Vi ved, at de bedste softwareløsninger skabes ved at tænke stort, men starte småt og samtidig have softwareløsningens overordnede vision for øje. Vores procesmodel sikrer, at I får en løsning, der er brugervenlig, stabil, skalerbar og ikke mindst værdifuld for jeres forretning. Vores løsninger skabes gennem en fælles proces, hvor vi sammen sikrer, at løsningerne til fulde lever op til jeres behov.  

cocreation_Tegnebræt 1.png

Vi ved, at de bedste softwareløsninger skabes ved at tænke stort, men starte småt og samtidig have softwareløsningens overordnede vision for øje. Vores procesmodel sikrer, at at I får en løsning, der er brugervenlig, stabil, skalerbar og ikke mindst værdifuld for jeres forretning. Vores løsninger skabes gennem en fælles proces, hvor vi sammen sikrer, at løsningerne til fulde lever op til jeres behov.  

VORES PROCES

ANALYSE OG DESIGN

Vi går systematisk til værks, når din virksomhed skal digitaliseres. I samarbejde med dig klarlægger vi dine behov og vurderer, hvordan it-systemer og -processer på bedste vis bliver en del af din virksomhed. Med udgangspunkt i dit kendte behov analyserer vi os frem til den bedste løsning. Vores metode sikrer, at din løsning matcher dine konkrete behov, inden vi begynder udviklingen.

 

UDVIKLING

Vi tager ansvar for den digitale omstilling. Udvikling af software og realisering af business case. Vores tilgang er agil og fleksibel. Det betyder, at vi undervejs i processen sammen har mulighed for at tilpasse løsningen. Og selvfølgelig at du hele tiden er opdateret på fremdrift og økonomi.

 

TEST OG IBRUGTAGNING

Vi tester løbende din løsning for at minimere risikoen for fejl og sikrer, at systemet lever op til din virksomheds behov. Den succesfulde løsning er den, der bliver brugt og skaber værdi for din forretning. Vores metode sikrer en høj kvalitet i den tekniske udrulning og implementering af løsningen og skaber det bedste fundament for en høj brugeradoption.

 

VEDLIGEHOLD OG SUPPORT

Vi tilbyder support på leverede løsninger samt systemovervågning for at sikre en hurtig responstid. En digital løsning har desuden brug for en vis grad af vedligehold i form af tilpasning og opsætning til interne og eksterne forandringer. Herved sikres den konkurrencedygtige digitaliseringsløsning.